Publicat 26/4/2019 16:04:57CET

Detenen quatre persones per distribució de material pel top manta a Barcelona

Successos.- Detenen quatre persones per distribució de material pel 'top manta' a Barcelona
GUARDIA URBANA

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

La Gurdia Urbana de Barcelona ha detingut quatre persones per presumptament pertnyer a un grup de distribució de material falsificat destinat al top manta a la zona del port de la capital catalana, en una operació en qu dues persones més han quedat investigades i en qu s'han intervingut 31.050 productes per a la venda i per falsificar objectes.

L'operatiu, de la Unitat d'Investigació de la Urbana i de les unitats de suport de Sant Martí, es va desenvolupar aquest dimecres a tres domicilis del barri del Bess per un presumpte delicte contra la propietat industrial i intellectual, ha informat la Gurdia Urbana aquest divendres en un comunicat.

La investigació es va iniciar al febrer, quan es va detectar el moviment de venedors que es proveen de material comprant-lo a persones amb les quals contactaven en rees amb top manta, sobretot a la zona porturia i a la Barceloneta.

La policia barcelonina va comprovar que els investigats disposaven de tres pisos al barri del Bess, en qu tenien "una petita infraestructura de treball per emmagatzemar els productes i preparar-los per a la seva distribució".

S'han intervingut 15.000 peces de logotips de marques per collocar-los en bosses, 13.000 més per posar-los en vambes; 2.000 equipaments esportius; 600 complements falsificats i 450 vambes també falsificades, a més de 6.075 euros, 1.750 dlars americans i 65 lliures esterlines, i utensilis per adherir logotips als productes.