Cs proposa remodelar la zona verda la plaça dels Àngels de Barcelona

Publicat 9/12/2019 18:27:07CET
El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Paco Sierra
CS

BARCELONA, 9 des. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Cs a Barcelona, Paco Sierra, ha explicat que presentaran una proposició en la Comissió d'Urbanisme d'aquest dimarts per remodelar la zona verda de la plaça dels Àngels perquè tingui un disseny que "afavoreixi la convivència i la diversitat d'usos d'aquest espai".

En un comunicat aquest dilluns, Sierra ha dit que sol·licitaran al Govern municipal mantenir un diàleg "fluid" amb les entitats veïnals, culturals i comercials del barri per consensuar un projecte amb el màxim consens possible.

En aquest sentit, ha demanat que s'incorpori l'elaboració d'aquest projecte al Pla Especial Urbanístic (PEU) per a la construcció de l'ampliació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba).

Així mateix, Sierra ha afirmat que Cs reclamarà la construcció d'un nou camp de rugbi a la ciutat pel "dèficit d'instal·lacions que hi ha a la ciutat per a la pràctica d'aquest esport".

També sol·licitarà que s'augmenti la instrumentació dels agents de la Guàrdia Urbana per realitzar més controls d'alcoholèmia i drogues durant la campanya de Nadal.

Finalment, Sierra ha assegurat que defensarà suprimir les clàusules lingüístiques en la contractació pública per "restringir la concurrència" i anar en detriment de la igualtat, segons ell.