Publicat 19/8/2020 23:11:24 +02:00CET

Cs proposa Carrizosa per a la Generalitat i impulsar una "coalició constitucionalista"

   BARCELONA, 19 ago. (EUROPA PRESS) -

   El Comitè Permanent de Cs ha decidit proposar el Comitè Executiu que el president del seu grup en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, sigui candidat del partit a la Generalitat, i impulsar una "coalició constitucionalista" quan hi hagi eleccions.

   La reunió ha estat encapçalada per la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i també han participat la líder a Catalunya, Lorena Roldán, i el propi Carlos Carrizosa, segons un comunicat del partit.

   L'objectiu de Cs és que el candidat tingui només càrrec públic a Catalunya, mentre que Roldán és ja portaveu de tot el partit, líder a Catalunya i senadora, i el comunicat constata la confiança del partit en ella.

   A més Cs, "com a primer partit de Catalunya i casa comuna del constitucionalisme, intensificarà les converses i contactes amb la resta de formacions constitucionalistes per aconseguir una candidatura conjunta".

   Vol així assegurar "que no es perd un sol vot per la convivència i la democràcia i que es pugui guanyar a les urnes a l'aliança entre separatistes".