Publicat 3/4/2019 11:47:53 +02:00CET

Cs expulsa un regidor de Reus que havia denunciat internament una irregularitat

Roda de premsa de Cs de Reus (Tarragona)
CIUDADANOS (CS) - Archivo

TARRAGONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

Cs ha expulsat del partit el regidor de Reus (Tarragona) Juan Carlos Sánchez, que havia criticat la seva destitució com a candidat a l'Alcaldia, cosa que atribua al fet d'haver denunciat internament una presumpta irregularitat d'un alt crrec de la formació.

En un comunicat aquest dimecres, Cs ha explicat que l'expulsió ha estat dictaminada per la Comissió de Rgim Disciplinari del partit i que també ha estat expulsat un altre regidor a Reus, Guillermo Figueras.

Afegeix que tots dos "tenien un expedient disciplinari obert i estaven suspesos de militncia de manera cautelar fins que es resolgués", i els ha demanat que deixin la seva acta perqu així ho indica la carta tica que signen tots els crrecs públics del partit.

A més, ha informat que els regidors del municipi Pepa Labrador i Damián Morales "van decidir voluntriament donar-se de baixa de la formació taronja".

"CAA DE BRUIXES"

L'expulsió arriba després que Sánchez anunciés aquest dimarts en roda de premsa que ell i Figueras demanarien la baixa del partit --Labrador i Morales ja ho havien fet--, després que la Comissió de Rgim Disciplinari desestimés els seus recursos per l'expedient.

Segons ell, després de presentar la seva candidatura per encapalar la llista de Cs en les municipals, havia estat "destitut com a candidat per haver denunciat a nivell intern uns suposats fets d'un alt crrec del partit", i que per aix Cs li va obrir l'expedient.

Va considerar que aquesta decisió de Cs es deu a una "caa de bruixes" i va acusar el partit de tenir una deriva totalitria internament.