Cruz acusa l'independentisme de crear "una lògica de l'amic-enemic que no existeix"

Publicat 7/11/2019 21:49:17CET
El candidat al Senat del Psc, Manuel Cruz; el secretari d'organització i cap de campanya, Salvador Illa, la número 11 per Barcelona, Alícia Rodríguez, i el líder municipal a Premià de Mar (Barcelona), David Gutiérrez
EUROPA PRESS

Creu que el Govern Torra no fa res i és "la fantasia del conservador: que gens canviï"

PREMIÀ DE MAR (BARCELONA), 7 nov. (EUROPA PRESS) -

El candidat del PSC al Senat Manuel Cruz ha acusat aquest dijous a l'independentisme de crear "una lògica de l'amic-enemic que no existeix" a Catalunya i creu que, malgrat les posicions de moltes persones i formacions enfrontades, en altres coses estan més prop del que es vol fer creure.

Ho ha dit en un míting a Premià de Mar (Barcelona) que ha compartit amb el secretari d'Organització i cap de campanya del PSC, Salvador Illa, la número 11 de la candidatura per Barcelona, Alicia Rodríguez, i el portaveu del grup municipal socialista en la localitat, David Gutiérrez.

"L'independentisme no diu el mateix que el PP, però fa el mateix: no governa res. El Govern de Torra no existeix. El Parlament no legisla. Les institucions estan paralitzades. Aquesta és la fantasia del conservador, que gens canviï", ha expressat Cruz.

Ha dit que no vol entrar en un debat nominalista sobre "fins a quin grau de degradació ha arribat la convivència (a Catalunya), però ha quedat severament danyada", i ha assenyalat concretament a la Presidència de la Generalitat.

Ha assegurat que els socialistes estan obstinats a viure junts i per aquest motiu insisteixen en el diàleg: "I ens estem quedant sols, perquè a dreta i esquerra no trobem la mateixa predisposició. De vegades l'independentisme diu que vol dialogar però ho diu amb la boca petita".

"Al president Torra se li omple la boca que vol parlar amb Sánchez, i no es dirigeix als grups del Parlament, als altres ciutadans de Catalunya. Per Torra no existim. Torra als no independentistes no ens dóna ni el bon dia", ha expressat el candidat a la Cambra alta.