Publicat 18/3/2020 18:22:39 +01:00CET

Coronavirus.- Reparteixen 8.500 quilos d'aliments a persones en exclusió a Vilanova del Camí

Una dona protegida amb mascarilla durant el segon dia laborable de l'estat d'alarma pel coronavirus, a Barcelona (Espanya), a 17 de març de 2020 (arxiu)
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La Creu Roja distribuirà 8.500 quilos d'aliments a un centenar de famílies en risc d'exclusió de Vilanova del Camí (Barcelona) durant el confinament, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

El voluntariat de la Creu Roja farà la distribució d'aquest menjar després de formar-se específicament en les mesures d'autoprotecció, higiene i seguretat del Covid-19, amb aliments que procedeixen del Programa Operatiu d'Ajuda Europea per a les persones en major risc d'exclusió social.

En el marc d'aquest repartiment, la Creu Roja assegurarà la distribució normalitzada d'aliments en els quatre municipis afectats pel confinament --Igualada, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí--.

Entre altres productes alimentaris, es repartiran oli d'oliva, arròs, batuts, conserves de tonyina, carn, sardines, verdures i fruita en almívar, galetes, cigrons cuits, llet i pasta, entre altres.

Aquests productes els reparteixen una desena de voluntaris al Banc de la Teca de Vilanova del Camí, prèvia valoració dels serveis socials.