Publicat 13/5/2020 17:46:43 +02:00CET

Coronavirus.- L'alcaldessa de Girona, "satisfeta" amb la proposta de passar a fase 1

Pont de Pedra de Girona, desert durant el Dimecres Sant de Setmana Santa per les normes de confinament de l'estat d'alarma decretat pel Govern per a la lluita contra el coronavirus, a Girona/Catalunya (Espanya) a 8 d'abril de 2020.
Glòria Sánchez - Europa Press - Archivo

GIRONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s'ha mostrat aquest dimecres "satisfeta" que les dades d'incidència del coronavirus millorin i que la regió sanitària de Girona hagi estat proposada per passar el dilluns a fase 1 en el procés de desescalada pel Covid-19.

"Satisfeta de veure que les dades milloren i que el dilluns podríem passar a fase 1. Ara bé, això vol dir que estem avançant però no que hem superat l'episodi. Necessitem preservar la nostra salut i reactivar l'economia, per tant seguim els consells, i no deixem d'anar endavant", ha afirmat en un tuit recollit per Europa Press.

El comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha proposat el Govern central que les regions sanitàries de Girona, Lleida i Catalunya central passin a la fase 1 dilluns que ve.

Contador