Publicat 19/8/2020 20:12:01 +02:00CET

Coronavirus.- Illa demana "contundència" a les comunitats autònomes per contenir els brots

Reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut del 19 d'agost de 2020.
MINISTERIO DE SANIDAD

MADRID, 19 ago. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha demanat "contundència" a les comunitats autònomes per contenir els contagis del coronavirus i l'adopció d'un nou paquet de mesures de salut pública en matèria de curs escolar i també de cara a la propera campanya anual de la grip.

En la reunió telemàtica que ha mantingut Illa amb els consellers de Salut de les comunitats autònomes en el si del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, els ha sol·licitat que aquestes mesures s'adoptin de manera homogènia per abordar de forma coordinada l'inici del nou curs escolar i la temporada de la grip.

El ministre de Sanitat ha assegurat que les mesures homogènies acordades en l'últim Consell Interterritorial han tingut "bon acolliment" i ha posat l'accent en la importància d'adoptar un nou paquet d'accions. A més, ha assenyalat que és imprescindible que es prenguin totes les mesures oportunes "amb contundència" per seguir controlant la pandèmia.

Així mateix, des del Ministeri de Sanitat s'ha informat que totes les comunitats autònomes han mostrat interès en l'aplicació 'Radar Covid' que, segons asseguren, podria engegar-se en les diferents comunitats en les properes setmanes.