Publicat 18/3/2020 14:52:26 +01:00CET

Coronavirus.- El Govern contacta les patronals per "vehicular" la seva ajuda durant la pandèmia

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, intervé en una sessió plenària en el Parlament de Catalunya, a Barcelona (Catalunya, Espanya), a 12 de febrer de 2020.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha enviat una carta a les patronals catalanes per poder "vehicular la solidaritat de les empreses" durant l'epidèmia per coronavirus, ha explicat la Consellera de Salut, Alba Vergés, aquest dimecres en una roda de premsa celebrada telemàticament i que ha compartit amb els consellers Meritxell Budó i Miquel Buch.

Vergés ha destacat la necessitat d'ordenar els múltiples oferiments d'empreses catalanes que, "amb comptagotes però massivament", estan posant a la disposició del Govern des de llits d'hotel a equips de protecció individual per a sanitaris.

Signada per la mateixa Vergés i el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies Chakir El Homrani; la carta exposa la necessitat que la Generalitat sistematitzi les ajudes de l'àmbit privat, de manera que els "centres sanitaris i professionals tinguin allò que necessiten i que la solidaritat del país l'hi faci arribar de forma ordenada", ha expressat la consellera.