Publicat 18/3/2020 13:06:50 +01:00CET

Coronavirus.- Una fira virtual informa des d'aquest dijous dels graus universitaris a Catalunya

Edifici Històric de la UB
UB - Archivo

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

Les dotze universitats catalanes informaran a partir d'aquest dijous a la plataforma virtual UNIferia de la seva oferta de graus universitaris per al proper curs, després de l'ajornament del Saló de l'Ensenyament a Fira de Barcelona per motius de seguretat sanitària per la pandèmia del coronavirus.

La plataforma està integrada per la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU), l'Autònoma de Barcelona (UAB), la de Barcelona (UB), la de Girona (UdG), la de Lleida (UdL), la Internacional de Catalunya (UIC), l'Oberta de Catalunya (UOC), la Politècnica de Catalunya (UPC), la Pompeu Fabra (UPF), la Ramon Llull (URL), la Rovira i Virgili (URV) i la de Vic (UVic-UCC).

L'edició especial per als graus de les universitats catalanes d'UNIferia estarà activa entre aquest dijous i el dissabte a la pàgina web 'graus.uniferia.org', i tindrà un format adaptable a dispositius mòbils.

Durant aquests dies, a través dels canals de xat, es proporcionarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris sobre les titulacions de grau, els sistemes d'accés i formalització de matrícula, les possibilitats d'ajudes i beques i les opcions de mobilitat internacional.

La informació romandrà disponible i es podrà consultar en el mateix web fins al mes d'octubre, i els usuaris podran trobar també dades generals sobre el sistema universitari català, així com un cercador per localitzar els diferents títols.

UNIferia és la fira virtual creada per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (Crue) té per objectiu difondre la informació sobre l'oferta acadèmica dels estudis de grau i màster en l'Estat, i en aquest cas es tracta d'una edició especial per als graus de les universitats catalanes.

A més, del 23 al 27 de març, la CRUE activarà la primera edició d'UNIferia Màster amb l'oferta d'estudis de màster de més d'una cinquantena d'universitats espanyoles, entre les quals es troben set catalanes.