Publicat 8/7/2020 18:52:28 +02:00CET

Coronavirus.- Els exàmens de Llengua estrangera de les PAU pregunten sobre les xarxes socials

Estudiants de batxillerat abans de començar els exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), al Campus Ciutadella a Barcelona, Catalunya (Espanya), a 7 de juliol de 2020
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 8 jul. (EUROPA PRESS) -

Els exàmens de Llengua estrangera de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) a Catalunya han inclòs aquest dimecres exercicis sobre les primeres impressions, falses notícies i les xarxes socials i missions espacials.

La prova d'Anglès ha comptat amb un text sobre les primeres impressions, un àudio sobre missions espacials a Mart i l'elecció d'una redacció sobre fama i felicitat, activisme contra animals en zoos i l'ús dels mitjans socials.

En el de Francès, els alumnes s'han enfrontat a un àudio d'una entrevista al músic Jean Michel Jarre, un text sobre xarxes socials i cirurgia estètica i l'elecció d'escriure una redacció entre la importància de l'estètica, l'ús de xarxes socials i l'atracció per la bellesa d'una persona.

En l'examen d'Alemany, els estudiants han respost preguntes a un àudio sobre el 50 aniversari de l'arribada a la Lluna, sobre un text entorn d'estudiar a l'estranger i escriure una redacció sobre una estada a l'estranger per estudiar, en diferents formes: carta, diàleg o descripció.

En l'examen d'Italià, els inscrits en la Selectivitat s'han enfrontat a un àudio sobre el mite de les dones pescadores de l'arxipèlag eolià, un text sobre notícies falses i una redacció en la qual podien triar entre fer-la sobre les 'fake news', la classe política o les xarxes socials.

En les proves de Llengua extranera, Anglès ha estat la matèria seleccionada per 32.351 estudiants (98,34%), molt per sobre de la resta d'idiomes, que han tingut 396 alumnes en Francès, 119 en Alemany i 30 en Italià.