Publicat 3/8/2020 17:08:11 +02:00CET

Coronavirus.- La Diputació de Barcelona crea un visor de dades municipals de la Covid-19

El nou visor de dades municipals de la Covid-19 que ha creat la Diputació de Barcelona.
DIPUTACIÓN DE BARCELONA

BARCELONA, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

La Diputació de Barcelona ha creat un visor de dades per oferir als ajuntaments de la demarcació les dades locals actualitzades per donar a conèixer la situació de la pandèmia del coronavirus en cada municipi i fer front als possibles rebrots, ha informat aquest dilluns la corporació en un comunicat.

El visor interactiu mostra les dades de la Covid-19 dels municipis majors de 200 habitants de la província de Barcelona, que provenen del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya i que s'actualitzen diàriament a través de gràfics d'elaboració pròpia.

Es visualitzen les dades corresponents a la totalitat de la demarcació i un cercador permet seleccionar els municipis i accedir a les dades locals, com el nombre de casos positius dels últims tres dies del municipi i comarca de referència, així com la variació relativa entre aquests tres dies i la distribució per sexe dels casos positius.

També es pot visualitzar el nombre de defuncions dels últims tres dies a la comarca de referència amb la variació relativa entre dies i la distribució per sexe, però les defuncions no estan disponibles per una qüestió de protecció de dades.

Així mateix, el visor informa sobre l'evolució diària, setmanal i acumulada de la pandèmia des de l'inici, tant dels casos positius com dels sospitosos, i la distribució per sexe, l'evolució de la taxa de creixement setmanal dels casos positius.