Publicat 17/6/2020 20:47:09 +02:00CET

Coronavirus.- Barcelona proposa buscar patrocinadors per pagar els llums de Nadal

La concejal de Comercio y Mercados de Barcelona, Montserrat Ballarín
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

La regidora de Comerç de Barcelona, Monsterrat Ballarín, ha explicat que l'Ajuntament estudia buscar "espónsors privats" per fer front al pagament dels llums de Nadal, que finança un 50% el consistori i l'altre 50% els comerciants.

Ho ha dit en la comissió d'Economia i Hisenda d'aquest dimecres, en la qual ha detallat que la crisi econòmica provocada pel coronavirus genera "incertesa" sobre si els comerços podran fer front al pagament d'aquest 50% que els correspon.

Ballarín ha assegurat que la idea de "treballar amb els eixos per cercar patrocinadors" permetria millorar els llums de Nadal de la ciutat i impulsar la campanya de Nadal que Ajuntament i comerciants estan dissenyant des del passat 8 de gener.

DOMINICAL DE SANT ANTONI

Preguntada sobre la reobertura del mercat Dominical de Sant Antoni, Ballarín ha dit que de moment no s'ha arribat a un acord amb els paradistas, ja que les mesures pel Covid-19 impedeixen que ho facin tots alhora.

"Els hem proposat obrir de forma escalonda o que alguns d'ells ho facin en el fossat, però no s'ha arribat a un acord. Però no desistim, estem segurs que trobarem una solució", ha expressat la regidora.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Menys hospitalitzats a Lleida per la covid-19 i més persones als centres d'aïllament

 2. 2

  Matadepera (Barcelona) suspèn els actes públics després de detectar dos positius més

 3. 3

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 4. 4

  Quatre detinguts per voler matar dos veïns de Tarragona mitjançant un sicari

 5. 5

  Salut no descarta suspendre el Sant Jordi d'estiu: "Ho hem de valorar"