Publicat 19/6/2019 11:08:44 +02:00CET

Corbacho es queda amb Cs per ser una "organització més implantada" i desitja sort a Valls

26M.- Valls confia a ser la sorpresa i guanyar l'Alcaldia: "Ens queden vuit dies per convèncer"
EUROPA PRESS - Archivo

Diu que si el PSC es presenta per presidir la Diputació de Barcelona hi donaria suport

BARCELONA, 19 juny (EUROPA PRESS) -

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Celestino Corbacho, que preveu inscriure's com a independent en el grup de Cs tal com va anunciar aquest dimarts, ha dit que ho ha fet perquè és una "organització més implantada" que la de Manuel Valls, encara que li ha desitjat textualment tota la sort del món.

"He triat Cs perquè em pot ajudar més a desenvolupar-me perquè té més estructura. És una qüestió pràctica", ha declarat en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, i ha insistit que té una bona consideració de Valls en el terreny personal i polític.

Ha afegit que el seu interès és estrictament local i que quan s'ha de treballar en una ciutat cal parlar amb la gent "a partir d'una organització implantada", cosa que no pot trobar en Valls perquè l'organització és nova i només té tres mesos, segons ell.

Ha lamentat haver-se trobat enmig de totes dues formacions perquè, assegura que ha tingut bona relació amb les dues parts: "M'he trobat en una situació no desitjada però davant la ruptura havia de prendre una decisió sobre on m'inscrivia".

Ha dit que en el moment de triar si investir o no alcaldessa Ada Colau, va dir a Valls que el millor era votar-hi a favor, però que també va dir a Cs que entenia que ells votessin diferent.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

L'exalcade i ministre socialista, creu que el PSC ha de provar d'adquirir la presidència i decidir qui volen que la presideixi: "És la seva responsabilitat".

"La meva posició és que, si hem de donar suport al PSC quan es presenti, donar-li suport", ha dit, i ha descartat votar la persona, sinó el partit.

Preguntat sobre si li agradaria que fos l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha insistit que ha de ser el PSC qui ho decideixi.