Publicat 30/3/2019 18:36:37 +01:00CET

La CONFAVC insta a retirar l'amiant dels barris en compliment de directives europees

La Confavc insta a retirar l'amiant dels barris en compliment de directiv
CONFAVC

BARCELONA, 30 mar� (EUROPA PRESS) -

La 34 assemblea venal catalana, que ha organitzat a Sabadell la Confederació d'Associacions Venals de Catalunya (CONFAVC), ha aprovat aquest dissabte instar les administracions públiques a complir les directives europees de retirada controlada de l'amiant dels barris, segons un comunicat dels organitzadors.

També han aprovat estudiar dotar-se d'un codi tic; assegurar la participació venal en els consells de participació de la Conselleria de Salut; l'accessibilitat a les poblacions, contra les barreres arquitectniques; fomentar les estacions intermodals; seguir les polítiques contra la contaminació ambiental en cada municipi, i fomentar el lloguer assequible.

I el Marc Estratgic 2019-22 aprovat preveu: unitat d'acció venal; un model d'entitat sostenible econmicament i més descentralitzat; fomentar nous lideratges amb perspectiva de gnere; revisar la raó de ser del moviment venal com a agent de transformació social; fomentar una ciutadania crítica; sinergies amb moviments socials; i reforar la convivncia i la cohesió social.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 3. 3

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 4. 4

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 5. 5

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui