Publicat 17/11/2019 13:55:20 +01:00CET

Conclou la primera fase de la transformació del carrer Cristóbal de Moura a Barcelona

Reurbanització del carrer Cristóbal de Moura
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha conclòs aquest diumenge la primera fase de la transformació del carrer Cristóbal de Moura en un nou eix verd de la ciutat després de completar les obres de reurbanització entre els carrers Fluvià i Provençals, ha informat el consistori en un comunicat.

El projecte vol convertir aquest carrer en un espai on l'arbratge i els espais de convivència, oci i salut siguin els protagonistes, i segons l'Ajuntament és un exemple del "model urbà que està desenvolupant el Govern municipal".

Ha comptat amb un pressupost de 6,92 milions d'euros i s'ha treballat en un total de 17.000 metres quadrats per crear 3.500 metres quadrats nous d'espai verd.

S'ha construït un espai enjardinat central de 26 metres d'amplada, amb voreres de 3,5 metres, un carril per a bicicletes i un altre per a cotxes, cosa que ha permès crear un espai per al gaudi dels veïns, les activitats socials i el joc infantil.

Després de completar aquest primer tram, l'Ajuntament ha anunciat que té l'objectiu de continuar estenent la reurbanització del carrer fins a connectar el parc Central del Poblenou, la rambla de Prim i el parc del Besòs.