Publicat 21/12/2019 14:00:13 +01:00CET

Collboni i Batlle assisteixen a la VI Festa dels avis i les àvies del Tibidabo

El tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el tinent de seguretat, Albert Batlle, participen a la Festa dels avis i les àvies del Tibidabo.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 21 des. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, han assistit aquest dissabte a la VI edició de la Festa dels avis i les àvies del parc d'atraccions del Tibidabo, coneguda com el Tibidavis, ha informat l'entitat en un comunicat.

Aquesta festa permet a les parelles formades per avi o àvia i nét o néta tenir entrada gratuïta al parc, a més de rebre un petit obsequi.

La jornada té l'objectiu de fomentar i enfortir el vincle entre els més grans i els més petits, segons el comunicat.

En un tuit de Collboni que ha recollit Europa Press, ha assegurat que aquesta festa "s'ha convertit en una trobada intergeneracional del parc, que ret homenatge a la figura dels avis i àvies com educadors i educadores dels joves i reforça el seu vincle".

Tibidabo també informa que el 27 de desembre se celebrarà la XXIII edició de la Cançó de la pau, una festa solidària que té l'objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits.