Publicat 3/9/2020 10:02:08 +02:00CET

Colau exigirà amb un decret a Aigües de Barcelona que retorni la pujada del rebut de l'aigua

L'alcaldessa de Barcelona i líder de BComú, Ada Colau, durant un ple extraordinari de l'Ajuntament. Barcelona, Catalunya (Espanya), 24 de juliol del 2020.
Marc Brugat - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 3 set. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona i presidenta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, ha anunciat aquest dijous que exigirà mitjançant un decret a Aigües de Barcelona que retorni "proactivament" els imports que s'han cobrat de més en l'últim rebut de l'aigua i que, en alguns casos, ha provocat un increment molt acusat de la factura.

En una entrevista de TV3 que ha recollit Europa Press, Colau ha detallat que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) impulsarà el decret per requerir a Aigües de Barcelona que retorni en els següents rebuts "aquests augments totalment desproporcionats i fora de lloc".

Colau ha atribuït la pujada del rebut de l'aigua a un "error" d'Aigües de Barcelona atès que creu que es podria haver prorratejat l'augment perquè no es produís un salt de tram, i ha insistit que l'increment no ha estat per la nova taxa de residus municipal, que ha assegurat que es mantindrà a la ciutat.

Contador