Publicat 9/7/2020 14:26:57 +02:00CET

Colau elogia les polítiques d'emergència del Govern central: "S'ha salvat molta gent de l'abisme"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona en la qual s'ha ratificat l'acord d'extensió del Mobile World Congress fins el 2024.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 9 jul. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha elogiat aquest dijous les polítiques d'emergència i socials que ha impulsat el Govern central davant la crisi de la covid-19, amb les quals considera que "s'ha salvat molta gent de l'abisme" i que també veu fonamentals per impulsar polítiques d'innovació i digitalització.

Ho ha dit en una compareixença amb motiu de la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona que s'ha celebrat a l'Ajuntament de Barcelona i en la qual s'ha ratificat l'acord d'extensió del Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana fins el 2024.

Colau s'ha adreçat a la vicepresidenta tercera del Govern d'Espanya i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, que forma part del patronat i ha participat en la reunió, i li ha reclamat que "no s'oblidin de les ciutats en aquesta recuperació econòmica".

En aquest sentit, ha demanat al Govern central que compti amb Barcelona per a la recuperació econòmica perquè assegura que la ciutat "està plenament preparada per desenvolupar tot el seu potencial".

En la seva intervenció, Calviño ha subratllat que "les ciutats són, sens dubte, agents clau perquè la recuperació econòmica sigui ràpida, robusta i més inclusiva i sostenible", i ha posat en valor el compromís de totes les administracions per treballar juntes.