Publicat 26/11/2019 15:53:04 +01:00CET

Colau demana a nens i adolescents "que no callin" per eliminar les violències masclistes

L'Audiència Pública als Noies i els Nois de Barcelona.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 26 nov. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimarts a nens i adolescents que "no callin", i els ha animat a dir el que pensen per acabar amb les violències masclistes i aconseguir una ciutat més igualitària.

Ho ha dit durant la seva intervenció en l'Audiència Pública als Noies i els Nois de Barcelona, que aquesta edició tracta sobre l'educació en la igualtat des d'un punt de vista feminista, on ha recalcat que el paper dels nens i adolescents és fonamental quan veuen comportaments masclistes en el seu entorn, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

L'alcaldessa els ha demanat que repensin la ciutat en clau feminista, que reivindiquin una societat sense violència masclista i que s'impliquin en la transformació de la realitat: "Sabem que sou majoria els que voleu deixar el masclisme enrere", ha assenyalat.

L'Audiència Pública als Noies i els Nois de Barcelona és una manera de participació a través de la qual la ciutadania infantil i adolescent d'entre 11 i 17 anys duu a terme propostes a l'equip de Govern de la ciutat i als regidors de cada districte.

Després d'un procés col·lectiu de reflexió, presentaran les seves conclusions en actes d'audiència pública presidits per les regidories del districte i per l'alcaldessa.