Publicat 10/5/2015 14:46:13 +02:00CET

Cobertura de la ronda de Dalt a Vall d'Hebron

El candidato a la alcaldía del PSC en Barcelona, Jaume Collboni
EUROPA PRESS

Es compromet a crear 30.000 llocs de treball "estudiats"

BARCELONA, 10 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'alcaldia del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, s'ha compromès aquest diumenge que els barris de la Vall d'Hebron, de Montbau, de la Font del Gos, de la Teixonera, Sant Genís i Horta tindran la cobertura de la ronda de Dalt, i ha recordat que gràcies a "la seva acció s'ha desbloquejat" aquesta actuació.

Durant un acte als jardins de Juan Ponce, Collboni ha demanat que "s'acabi aquest urbanisme cosmètic que no millora ni la mobilitat i que es faci urbanisme que dignifiqui la vida dels barris".

Ha dit que Trias no és de fiar perquè no ha complert part del programa i compromís que va adoptar, i ha recordat que no ha complert "els equipaments de la Vall d'Hebron, el pla d'equipament del Guinardó i la Font del Gos".

També ha criticat que Trias porta tres dies fent promeses amb propostes com crear 100.000 llocs de treball, xifra que és més elevada que el nombre d'aturats que té aquesta ciutat: "Fixeu-vos fins on arriba la demagògia", ha dit.

Collboni ha promès 30.000 llocs de treball i, segons ell, són estudiats i saben que vindran "de les inversions en infraestructura, en el transport públic, del pla de reindustralizació de la ciutat i d'un pla de rehabilitació de barris de la ciutat".

Ha assegurat que vol fer pensar la gent i "fer recordar el que representen els socialistes en aquesta ciutat, com han deixat la ciutat i com la deixa Xavier Trias".

Sobre la líder de BComú, Ada Colau, ha assegurat que sembla que només li vagi bé anar als barris quan no hi hagi ningú que li porti la contrària, o quan no hi hagi ningú que li qüestioni el que diu.

En aquesta línia, ha dit que Colau "només hi va a parlar, no a escoltar", i ha criticat que un no es pot presentar a les eleccions de manera improvisada, amb un projecte polític pensat en sis mesos, perquè Barcelona no s'ho mereix.