Publicat 18/8/2020 18:31:16 +02:00CET

CC.OO. demana una reunió per la "descoordinació" en el Govern amb les escoles

Aula, Classe, Alumnes, Guarderia, Escola, Col·legi, Nens
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 18 ago. (EUROPA PRESS) -

CC.OO. de Catalunya ha demanat aquest dimarts la convocatòria d'una reunió de la comissió paritària de salut laboral per la "descoordinació" dels departaments d'Educació i Salut per la tornada a les aules.

En un comunicat, el sindicat ha demanat la convocatòria urgent d'aquesta comissió per tractar els criteris i mesures en relació al nombre d'alumnes que haurien de formar part dels grups estables davant les "alarmants mostres de descoordinació" en el Govern.

Ha recordat que els grups estables és una de les mesures clau del protocol d'Educació, i ha remarcat que l'obertura de centres ha de tenir garanties de seguretat tant per a l'alumnat com per als treballadors dels centres.

El sindicat també ha mostrat la seva preocupació davant la inminencia de la prova de llengües i de l'acte de presentació de les oposicions docents a principis de setembre, per la qual cosa ha considerat "necessari i urgent" estudiar i conèixer el protocol sanitari per assegurar que se celebren en condicions de seguretat.

CC.OO. de Catalunya ha subratllat que la seva proposta per a aquestes oposicions era celebrar-les al juny de 2021 davant la dificultat de molts aspirants de preparar-les per la situació de la pandèmia i la previsió d'un inici de curs "complicat".