Publicat 4/6/2020 17:35:45 +02:00CET

Catalunya manté la petició que Barcelona i Lleida passin a fase 2 el dilluns

Un sanitari realitza una prova diagnòstica de coronavirus a un pacient (Arxiu)
Eduardo Parra - Europa Press

Planteja que el Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Alt Pirineu i Aran avancin a fase 3

BARCELONA, 4 juny (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha proposat al Ministeri de Sanitat que la ciutat de Barcelona, les regions metropolitanes Nord i Sud i Lleida avancin a la fase 2 de desconfinament pel coronavirus a partir del dilluns 8 de juny.

El Govern manté així la proposta que va avalar el comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) el dilluns, segons han informat fonts del departament a Europa Press aquest dijous.

Sobre Lleida, que el seu possible avanç a la fase 2 estava subjecte a l'evolució de la pandèmia, han assegurat que les xifres són "bones" per passar de fase però hauran d'extremar la vigilància a la ciutat de Lleida i també al Baix Segrià i a la Segarra (Lleida).

ALTRES REGIONS

També ha plantejat que el Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre (Tarragona) i Alt Pirineu i Aran (Lleida) passin a la fase 3.

Es mantindran en fase 2 la resta de regions sanitàries: Girona i Catalunya Central, a més de les àrees de gestió assistencial Penedès (entre Barcelona i Tarragona) i Garraf (Barcelona).

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista