Publicat 22/8/2019 14:45:32 +02:00CET

Carrizosa veu un "augment de la inseguretat" a Barcelona i demana mesures a Colau, Torra i el Govern espanyol

El president de Cs en el Parlament i membre de l'Executiva Nacional del partit, Carlos Carrizosa.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

El president de Cs al Parlament i membre de l'Executiva Nacional del partit, Carlos Carrizosa, ha considerat aquest dijous que existeix un "augment de la inseguretat" a Barcelona i ha demanat mesures urgents a l'alcaldessa, Ada Colau, al president del Govern català, Quim Torra, i al Govern central.

En roda de premsa, ha argumentat que aquest estiu ha existit un "rosari de notícies" vinculades a robatoris amb violència i agressions sexuals, i ha conclòs que haurien de tenir una resposta immediata de les tres administracions.

A Colau i Torra, el partit taronja els reclama que prenguin mesures ja a l'agost i no esperin als nous efectius policials previstos per al mes d'octubre: "Els ciutadans de Barcelona tenen dret a viure tranquils a la seva ciutat".

Carrizosa ha recordat que la seguretat pública també és una qüestió que competeix "el Govern d'Espanya", per la qual cosa ha defensat que, des de l'Estat, també haurien d'actuar, per exemple, impulsant la reunió de la Junta de Seguretat pertinent.

"El Govern d'Espanya té competències en seguretat pública. Que no miri cap a una altra banda. Cal acabar amb la por que tenen els ciutadans i la deterioració constant de la imatge de la ciutat a l'estranger", ha conclòs el diputat.