Càrregues i una detenció durant una concentració per impedir un desnonament a Barcelona

Publicat 20/12/2019 15:55:24CET
Agents antialdarulls dels Mossos d'Esquadra en un desnonament a la Travessera de Gràcia de Barcelona.
@SINDICATLLOGUER

BARCELONA, 20 des. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han carregat i han detingut una dona durant un desnonament aquest divendres al matí a la Travessera de Gràcia de Barcelona, que manifestants han intentat impedir tant amb una concentració davant de l'edifici com tancant-se al portal per evitar l'entrada de la comitiva judicial.

La policia catalana ha explicat a Europa Press que la dona està detinguda per un presumpte delicte de resistència a un agent i han detallat que han practicat el desnonament a requeriment judicial.

Efectius de la Brigada Mòbil (Brimo) --la unitat antidialdarulls del cos-- han actuat des de les 9.50 hores i han carregat per desplaçar el grup de manifestants que es concentrava davant de l'edifici.

Els mossos no han pogut entrar per la porta de l'edifici perquè una cinquantena de persones, que després han estat identificades, han bloquejat l'accés, i els agents han entrat a l'edifici per la finestra d'un balcó.

Quan han entrat a l'habitatge, els agents han trobat la porta "bunkeritzada", i l'han obert per la força amb l'autorització de la comitiva judicial.