Publicat 22/7/2020 20:36:19 +02:00CET

Budó avança que el Debat de Política General es farà al setembre "si res canvia"

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant un ple de control al Govern, marcat principalment per la gestió del COVID-19, al Parlament català, Barcelona, Catalunya (Espanya), a 22 de juliol de 2020.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 22 jul. (EUROPA PRESS) -

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha avançat aquest dimecres que el Debat de Política General en el Parlament es durà a terme a la fi del mes de setembre "si res canvia".

Ho ha dit en la seva intervenció en el ple del Parlament, després de ser interpel·lada pel president del PP català, Alejandro Fernández, sobre el balanç de la política general del Govern i també li ha preguntat per la "pressió fiscal desbocada" a Catalunya, entre altres qüestions.

Sobre aquest assumpte, Budó ha tornat a insistir en el dèficit fiscal com la causa de l'elevada fiscalitat a Catalunya: "Si tinguéssim aquests 16.000 milions, es podria disposar d'una altra fiscalitat per als catalans. Ja ens agradaria rebaixar-la o modificar-la de vegades, però necessitem dotar-nos d'aquests recursos per garantir polítiques públiques de qualitat".

Contador

el més llegit

 1. 1

  Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres d'una escola en l'Hospitalet (Barcelona)

 2. 2

  Crema un autobús sense causar ferits a Castelldefels (Barcelona)

 3. 3

  Les festes de Gràcia de Barcelona seran virtuals i sense concurs de carrers

 4. 4

  Successos.- Mor un ciclista atropellat per un cotxe a Sant Pere de Vilamajor (Barcelona)

 5. 5

  El Parlament declara que "Catalunya és republicana" i que no reconeix a cap Rei