Publicat 26/3/2019 18:10:05 +01:00CET

Bou vol una desfilada de les Forces Armades a Barcelona i militars paracaigudistes a la Gurdia Urbana

Bou vol una desfilada de Forces Armades a Barcelona i a militars paracaigudista
EUROPA PRESS

BARCELONA, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El candidat popular a l'Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha defensat aquest dimarts que la ciutat aculli una desfilada de les Forces Armades i que la unitat de 500 homes que proposa per la Gurdia Urbana inclogui agents de la Brigada Mbil (Brimo) dels Mossos i membres de la brigada paracaigudista de l'Exrcit, en la qual proposa que es llicencin agents.

Afirma que no vol modificar el concepte de la Urbana, per vol aquesta unitat a ordres directes de l'alcalde, amb aquests 500 homes, 50 vehicles, armes llargues automtiques i semiautomtiques, missions antiterroristes, una caserna general a quatre vents i que es prioritzi la defensa passiva: "Seria una ciutat més segura, que és el que moltíssima gent vol".

Vol que "en l'imaginari d'una part de l'Europa de l'Est i de l'frica spiguen i tinguin en compte que ha acabat all de manta i puntada a la porta" a Barcelona, i ha avisat que no permetria problemes de seguretat ni casos com la finca 'okupada' de Can Vies, on aniria ell mateix, ha dit.

"Barcelona no pot ser refugi d''okupes', 'narcos', de traficants, manters i 'turismofbia", i ha afegit que ha visitat tots els districtes i molts collectius, incloent drogoaddictes i un grup de romanesos que ha explicat que estaven bojos, gairebé es maten i van dir que dispararien a l'espai on estaven.

Assegura que coneix molt bé els vens de Nou Barris, que són molt bona gent i que els diners no fa millor ni pitjor la gent: "Potser no hi ha res més digne que la pobresa", i ha augurat que Nou Barris ser el districte en qu aconseguir més vots.

MORTS EN ENFRONTAR EL POBLE

El seu objectiu és recuperar Barcelona davant un "moviment populista i separatista que la pot destrossar i deixar-la com Vic, Solsona o Berga, potes enlaire i tot de groc", i evitar que sigui una ciutat que es rep el rei --i creu que l'MWC s'ha quedat a la ciutat per que ara no la triaria--.

Per a ell, hi ha polítics que es dediquen a enfrontar el seu poble i que aix és un acte criminal, perqu va ser menys greu que l'expresident de la Generalitat Lluís Companys declarés la república catalana dins de la república espanyola i va haver-hi més de 40 morts en poques hores, ha dit: "No ha passat res perqu tenim una classe mitjana que li poses una escopeta" i juga a la fira, ha dit.

I ha ironitzat amb qu el nacionalisme catal en realitat deu ser madrileny, perqu ha afavorit Madrid perjudicant Barcelona i Catalunya: "Aquests que diuen que la volen tant, la volen tant que la mataran".

HABITATGE, TRANSPORT I EDUCACIÓ

Sobre habitatge, ha defensat que proposa el mateix que va proposar l'alcaldessa, Ada Colau: "Construir 8.000 habitatges, perqu Colau té raó. Es poden construir, per n'ha construt 700", i ha apostat per oferir-los després en lloguers que no superin els 300 euros.

En un acte al qual ha assistit el líder popular catal, Alejandro Fernández, Bou ha defensat que connectar el tramvia no és una prioritat i que costa 200 milions --amb els quals ell faria miracles--, i ha ironitzat: "Si volen un trenet elctric, que el demanin als Reis d'Orient".

També ha presentat una proposta per convertir la ciutat en zona única a l'hora de triar l'escola, perqu els pares puguin optar per la que vulguin sense limitació de zona --encara que la proximitat seria un aspecte que beneficiaria les famílies--, i ha defensat que el castell, el catal i l'angls siguin idiomes vehiculars.