Publicat 11/4/2019 16:29:15 +02:00CET

Bou presenta una llista amb més independents que militants del PP en els primers llocs

La llista de Bou inclou a més independents que a militants del PP en els seus primers llocs
CANDIDATURA JOSEP BOU

Incorpora el president d'Acvot i diversos membres de Tabarnia i d'Espanya i Catalans

BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat del PP a l'Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha presentat aquest dijous els membres de la seva llista en les primeres deu posicions, la majoria dels quals són independents de diverses entitats i associacions, encara que els militants del PP ocupen posicions principals.

En concret, el seu 'número dos' ser el president provincial del PP i del partit a Sarri, Oscar Ramírez, que va ser regidor a Barcelona durant el passat mandat, i el seu 'número tres' ser la tcnica jurídica del PP a l'Ajuntament i afiliada del partit, Inma Delgado, ha detallat la candidatura en un comunicat.

El vicepresident i portaveu d'Espanya i Catalans Javier Megino hi anir en el quart lloc, i el seguir la membre de la junta d'aquesta entitat i afiliada del PP Eva Higueras.

L'expresident de l'associació Aixeca't/Levántate Ignacio Sánchez ocupar el sis lloc de la candidatura, i la membre també d'Espanya i Catalans i empresria María Bao ser la setena.

La coordinadora de Tabarnia Ana María Torrijos ser la 'número vuit', i la seguiran la membre de l'Assemblea Nacional Espanyola (ANE) Yvonne López i el president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (Acvot) José Vargas.

Davant del Born Centre de Cultura i Memria, Bou ha dit que el somni del president del Govern, Quim Torra; l'alcaldessa, Ada Colau, i el candidat republic, Ernest Maragall, és que el PP desaparegui de Barcelona: "Per la mala notícia per a ells, és que amb aquesta candidatura aix no passar".

CRÍTIQUES A CS

Ha afirmat que aquesta llista inclou el millor del PP de Barcelona i diversos independents, que concorren amb ell "perqu Cs no es presenta a Barcelona i el PSC només aspira a ser la crossa d'Ada Colau i l'independentisme".

Sobre Cs, que dona suport a la candidatura de l'ex-primer ministre francs Manuel Valls, Bou ha afirmat que, "de manera incomprensible, dona suport a una llista formada per exministres socialistes nostlgics del tripartit", i ha assegurat que la seva és l'única candidatura de centre-dreta a Barcelona.

Ha destacat que tots els membres de la seva llista --que no inclou cap dels tres actuals regidors del PP-- van acudir a la manifestació del 8 d'octubre del 2017 a Barcelona en contra del procés independentista, i ha afegit: "La meva candidatura és més que la llista del PP, és la de la Barcelona lliure que mira al futur".

Ha defensat una ciutat lliure de populismes, separatismes, CDR i manters, i que sigui lliure per rebre al rei, "per celebrar corregudes de toros, per abraar amb amor Espanya i Europa, per obrir un bar amb terrassa i crear llocs de treball, perqu Mobile continu aquí".