Publicat 18/6/2019 14:35:04 +02:00CET

Bou (PP) exigirà legalment a Colau que retiri el llaç groc si no el treu d'aquí a una setmana

Bou (PP) qüestiona si els juraments dels edils de Barcelona han estat vàlids
DAVID ESTEBAN ZORRAQUINO

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

El nou líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha advertit aquest dimarts al Govern d'Ada Colau que, si no retira el llaç groc en suport als presos independentistes d'aquí a una setmana, presentarà un requeriment legal perquè ho faci.

"Sembla que ni els insults per part dels separatistes a la plaça Sant Jaume dissabte passat han fet que canviï d'opinió", ha asseverat Bou en un comunicat aquest dimarts sobre les concentracions que van tenir lloc durant el ple que va investir de nou Ada Colau.

Bou defensa que l'Ajuntament "deixi el balcó lliure per no crear controvèrsies", i ha avisat que actualment es vulnera la neutralitat i no es dona exemple per acabar amb la fractura de la convivència que creu que provoquen aquests símbols.

Considera necessari que l'Ajuntament, seus de districtes, centres cívics, equipaments i fins i tot els funcionaris municipals respectin la neutralitat política que ha d'oferir una institució pública, segons ell.

Ha recordat que la Junta Electoral va ordenar retirar el llaç dels edificis públics per defensar la neutralitat institucional, per la qual cosa creu que penjar-lo una altra vegada no té sentit, perquè vulnera la neutralitat de l'espai públic, ha dit.