Publicat 27/9/2019 13:50:11 +02:00CET

Bou (PP) demana al PSC actuar "dins de la legalitat" i col·locar un retrat del rei en el ple

Els regidors del PP a Barcelona, Óscar Ramírez i Josep Bou
EUROPA PRESS

BARCELONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, ha instat aquest divendres el primer tinent d'alcalde, el socialista Jaume Collboni, a actuar "dins de la legalitat" i permetre que es col·loqui un retrat del rei en el ple de de l'Ajuntament.

En roda de premsa, el popular ha explicat que presentaran una proposició en el ple perquè es col·loqui aquest retrat en un lloc "preferent i d'honor", i confia que el PSC doni suport a la proposta.

"Són socialistes, però són catalans, espanyols i, per sobre de tot creuen en la democràcia i en la figura del rei", i ha assegurat que Barcelona ha de tornar a la normalitat, i que la millor manera de fer-ho és començar per tornar a col·locar el retrat.

El PP també presentarà en el ple un prec perquè el consistori retiri la pancarta amb el llaç groc de la façana, i un altre per impedir que les entitats puguin entrar als centres escolars sense autorització prèvia del Consorci d'Educació de Barcelona.

Preguntat per si ha mantingut converses amb l'executiu municipal sobre ordenances i pressupostos, Bou ha subratllat que sí, i ha dit que serien capaços de votar favorablement uns comptes de BComú i el PSC si estan "al servei de la ciutadania" i potencien l'economia.