Publicat 3/4/2019 18:50:09 +02:00CET

Bou diu que "la deixadesa de Colau ha convertit el Raval en el paradís" dels narcopisos

Bou diu que "la deixadesa de Colau ha convertit el Raval en el paradís" de 'narc
PP DE BARCELONA

BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat pel PP a l'Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha criticat aquest dimecres que "la deixadesa de l'alcaldessa, Ada Colau, ha convertit el barri del Raval en el paradís dels narcopisos i els traficants de drogues".

Ho ha dit en un comunicat després de visitar una finca del carrer de Lancaster que l'Ajuntament va comprar el 2017 i en la qual assegura que hi ha un narcopís, i ha afegit: "Si Colau tingués dignitat i vergonya per la seva nefasta gestió, no tornaria a presentar-se a l'Alcaldia".

Bou ha proposat crear una brigada especial de la Gurdia Urbana per trobar solucions, i que el cos policial i serveis socials facin un seguiment continuat de les finques amb narcopisos: "És necessari recuperar el barri del Raval per als seus vens".

El PP va presentar en el ple de Ciutat Vella una proposta per segellar els narcopisos amb lmines d'acer --com un que han visitat-- per evitar-ne l'ocupació, i Bou ha apostat per crear un cens i actuar de manera continuada: "Les actuacions no poden produir-se de puntualment, i el Govern de Colau només funciona a cop de titular".

"Si soc alcalde, els vens del Raval no viuran atemorits per les mfies de narcotraficants, que viuen feliment en habitatges comprats per l'Ajuntament", ha asseverat el candidat a l'Alcaldia.