Publicat 11/3/2019 13:17:32 +01:00CET

Bou demana dedicar un carrer de Barcelona a Miguel Ángel Blanco i un altre a Juan Miguel Gervilla

Josep Bou (PP) advierte de que pondrá fin a las "ocupaciones ilegales" si llega
PP

Ho demana en un vídeo en el qual apareixen la germana de Paco Cano i el president d'Acvot

BARCELONA, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

El candidat pel PP a l'Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha demanat aquest dilluns dedicar un carrer de la ciutat al regidor del seu partit a Ermua assassinat per ETA, Miguel Ángel Blanco, i un altre al gurdia urb mort per la banda a la Diagonal de Barcelona, Juan Miguel Gervilla.

Bou ho ha demanat en una anotació a Twitter recollida per Europa Press, amb un vídeo juntament amb la germana del regidor del PP assassinat per ETA Paco Cano, María Cano, i el president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (Acvot), José Vargas, ha informat el PP en un comunicat.

"Han passat gairebé 20 anys de la mort de Gervilla i no hi ha excusa per demorar més aquest homenatge" de Barcelona a algú que va morir de manera injusta i servint la ciutat, ha sostingut Bou, que ha demanat dedicar-li un carrer del districte de les Corts.

Ha assegurat que el districte ja ho va acceptar fa deu mesos per que "Colau est més preocupada per retirar carrers com Príncep d'Astúries i avinguda de Borbó que per buscar un carrer al gurdia urb assassinat per ETA".

Bou ha afegit que l'assassinat de Blanco va marcar un abans i un després en la lluita contra el terrorisme, i ha defensat: "Barcelona ha de ser generosa amb tota aquella gent que va donar la seva vida per la llibertat, la convivncia i la unitat d'Espanya".

En el vídeo, que Bou ha penjat pel Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, Vargas recorda la mort de Gervilla a l'avinguda Diagonal l'any 2000, i Cano rememora la mort del seu germ i critica el coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi.