Publicat 13/5/2019 11:07:19 +02:00CET

BComú proposa traslladar l'Hospital Clínic al recinte Escola Industrial "perquè pugui créixer"

Hospital Clínic Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

BComú aposta per traslladar l'Hospital Clínic al recinte de l'Escola Industrial "perquè pugui créixer i modernitzar-se seguint a l'Eixample", ha anunciat la comissionada de Salut de Barcelona i membre de la candidatura d'Ada Colau, Gemma Tarafa.

"El proper mandat instarem tothom a fer-ho possible", ha ressaltat en diverses anotacions a Twitter recollides per Europa Press --el recinte de l'Escola Industrial és una part propietat de la Diputació de Barcelona, i l'hospital depèn de la Generalitat--.

Tarafa ha assegurat que fa mesos que col·laboren des del Govern municipal amb la Conselleria de Salut de la Generalitat i l'Hospital Clínic, i que aquesta "és la millor opció".

La número deu de la candidatura de Colau per revalidar l'Alcaldia ha defensat que aquesta opció permetria situar serveis d'investigació a l'entorn de la universitat i mantenir la "màxima sinergia entre dos espais propers".

A més, ha assenyalat que es podria construir l'Escola Entença al carrer de Provença, un nou CAP i una nova estació de Bombers: "En definitiva, una gran notícia per l'Eixample i per tots els barcelonins".