Batlle inaugura un espai sobre robòtica educativa al Tibidabo de Barcelona

Publicat 30/11/2019 15:10:34CET
El tinent d'alcalde i regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 30 nov. (EUROPA PRESS) -

El tinent d'alcalde i regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, ha inaugurat aquest dissabte l'espai sobre robòtica educativa Creatibi Robotics del parc d'atraccions del Tibidabo a Barcelona, del qual és president.

En un comunicat, l'Ajuntament ha informat que Creatibi Robotics acollirà activitats per a totes les edats dissenyades a partir de plataformes robòtiques programables, que es desenvoluparan a sis zones diferents en un espai remodelat que amplia l'oferta educativa del parc.

Al nou espai, nens i nenes podran descobrir la ciutat de Barcelona mitjançant activitats de codificació, podran passejar per Collserola a través del robot totterreny Rugger Robot, o programar el viatge d'un tren.

També podran viatjar a l'espai exterior amb l'alienígena 'Dash', a qui hauran d'ajudar a esquivar una pluja d'asteroides, i arribar fins al final d'un laberint ple de forats amb l'assistència del robot 'Sphero'.

El parc també portarà la robòtica al seu espai Creatibi by Lego, on actualment nens i nenes poden jugar amb blocs de muntatge a mida real i que en una segona fase del projecte acollirà, entre d'altres, proves pilot de robots.

El Tibidabo preveu que tots dos espais --Creatibi Robots i Creatibi by Lego-- estiguin connectats, de manera que nens i nenes puguin anar omplint una targeta tipus 'passaport' que acrediti el seu progrés a mesura que completin activitats.