Publicat 28/7/2019 16:06:32CET

Batlle demana una reunió d'urgència amb els Mossos sobre la seguretat al Port Olímpic

Albert Batlle (Psc) Intervé En El Ple Extraordinari De Seguretat De Barcelona
David Zorrakino/Europa Press

BARCELONA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

El tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha sol·licitat aquest diumenge una reunió d'urgència amb els Mossos d'Esquadra sobre la seguretat al Port Olímpic de Barcelona, ha informat l'Ajuntament de Barcelona a Europa Press.

Aquesta petició s'ha registrat després de la mort d'un home per una agressió a la zona d'oci del Port Olímpic la matinada d'aquest diumenge, ha informat la policia catalana, que investiga les circumstàncies de la mort.

Els fets s'han produït entorn de les 4.30 hores, quan un home ha sofert una agressió, ha resultat ferit greu i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha assistit i traslladat a l'hospital, on ha mort.

L'Ajuntament ha reclamat fa unes setmanes al Govern que aprovi definitivament la delegació de competències del Port Olímpic al consistori, cosa que es va acordar el 2016.

La delegació de competències del Govern a l'Ajuntament es va materialitzar amb un protocol el 2016, però requereix un acord de la Generalitat perquè sigui definitiva.