Publicat 1/4/2019 18:31:54 +02:00CET

Barcelona tanca la 'platja de l'Eixample' i la substituir per jocs d'aigua al parc Joan Miró

Perros en el parque Joan Miró de Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

El nou espai estar a les pistes del parc i costar com a mxim 1,80 euros

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

La coneguda com a 'platja de l'Eixample' ja no obrir més aquest estiu, i l'Ajuntament habilitar un espai de jocs d'aigua per a nens al parc Joan Miró per substituir-la, ha informat el consistori aquest dilluns en un comunicat.

La zona de bany que fins a aquest estiu ha obert als jardins de la Torre de les Aigües --a l'interior dels carrers Roger de Llúria, Consell de Cent i Diputació-- no repetir aquest estiu en finalitzar la concessió i per adequació a la normativa en matria de soroll, ha detallat.

El nou espai obrir a les pistes poliesportives del parc Joan Miró, en la Nova Esquerra de l'Eixample, i oferir "un horari molt més ampli" que el de la 'platja de l'Eixample', que havia de compaginar la seva activitat amb el respecte del descans venal, segons el consistori.

La nova zona lúdica est pensada per a ús familiar, sobretot de nens --els jocs es dissenyen per nens entre els zero i 12 anys--, i estar dividida en diverses rees, amb diverses propostes lúdiques i personal per generar dinmiques que fomentin el joc.

ESTADA MXIMA DE DUES HORES

Cada persona podr estar com a mxim dues hores al recinte, que obrir entre el 25 de juny fins al 6 de setembre i costar 1,80 euros per persona, encara que el preu baixar a 1,20 si es va en grup i a 0,80 per a famílies nombroses, i ser gratut per a menors d'un any, més grans de 65 i usuaris de la targeta rosa.

Aquest espai de joc obrir de les 10.00 a les 20.00 hores tots els dies de la setmana, i tindr un aforament mxim de 120 persones --uns 60 nens amb un acompanyant per cadascun d'ells aproximadament, menys que els 200 en total de la 'platja de l'Eixample' el passat estiu--.

Aquesta nova zona lúdica i aqutica de l'Eixample comptar amb diversos espais amb diversos jocs, que inclouran circuits d'aigua, , jocs i aspersors, a més d'una zona de descans.