Barcelona tanca Oficines d'Habitatge a l'agost i ERC exigeix mantenir oberta la de Ciutat Vella

Publicat 12/8/2019 12:53:51CET
Façana de l'Ajuntament de Barcelona.
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS) - Archivo

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha tancat sis de les deu oficines durant agost per adaptar el servei al descens de la demanda, entre elles la de Ciutat Vella, que ERC ha exigit reobrir perquè la considera "indispensable".

Fonts municipals consultades per Europa Press han detallat aquest dilluns que les funcions de l'oficina de Ciutat Vella, situada a la plaça Salvador Seguí, les assumeix la de l'Eixample fins a setembre, quan reobrirà.

Han explicat que s'ha decidit tancar perquè s'estan fent obres a la plaça, que deixen un espai molt petit i opac entre les obres i l'oficina i que dificulten el seu funcionament, i han assenyalat que al setembre es preveu que hagin acabat.

ERC ha assegurat en un comunicat que l'oficina s'ha tancat per seguretat, i ha dirigit un prec a l'alcaldessa, Ada Colau, perquè l'oficina "torni a obrir de manera immediata".

Ha demanat al Govern municipal que "garanteixi la seguretat dels treballadors de l'oficina, els veïns i els comerciants de la plaça" i que l'oficina torni a operar al districte.