Publicat 24/10/2015 14:10:33 +02:00CET

Barcelona precinta la sala de teatre del Principal per fer-la servir com a discoteca

També precinta tres terrasses que acollien activitats musicals sense llicència

BARCELONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

El districte de Ciutat Vella ha precintat la sala de teatre del Principal, ubicat a la Rambla 25-27, per utilitzar aquest espai com a discoteca, sense tenir llicència per a això, segons ha informat aquest dissabte l'Ajuntament de Barcelona.

La Guàrdia Urbana havia constatat el 18 d'octubre en una inspecció que el Principal incomplia la normativa, per la qual cosa es va emetre una ordre de precinte que s'ha executat aquesta nit.

La llicència del Principal és de teatre i no permet que hi hagi sala de ball ni en platea ni a l'escenari; es poden consumir begudes però només a l'espai delimitat del bar i no en el conjunt de la sala de teatre, aspectes que incomplia la sala.

A més, l'horari de tancament fixat per la Generalitat per a aquest tipus d'establiments és de les 1,30 hores, mentre que la inspecció es va fer a les 3 de la matinada i el local estava obert.

D'altra banda, el districte també ha precintat aquesta matinada els equips de reproducció musical de les terrasses de tres locals del Front Marítim: Opium, Shoko i Pachá.

En aquest sentit, les tres terrasses realitzaven activitats musicals quan la llicència de l'espai no ho permetia, i també l'Ajuntament havia ordenat prèviament que no reproduís música.