Barcelona precinta un local nocturn del Port Olímpic després de rebre 36 denúncies

Publicat 30/12/2019 16:10:40CET
El regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, informa que l'Ajuntament de Barcelona ha precintat un local nocturn del Port Olímpic.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 30 des. (EUROPA PRESS) -

El regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, ha informat aquest dilluns que l'Ajuntament de Barcelona ha precintat un local nocturn del Port Olímpic que havia rebut 36 denúncies, la majoria d'elles per extralimitar-se del seu horari.

En declaracions als mitjans, ha recordat que tancar les discoteques d'aquesta zona és una de les prioritats del govern municipal: "Continuem amb aquest treball de formigueta de no permetre un mal ús de l'espai públic".

"Volem compaginar l'oci amb el descans dels veïns", ha dit, i ha indicat que amb la clausura d'aquest local fan un pas més en aquesta direcció.

Ha explicat que l'extralimitació horària es deu al fet que l'espai operava com discoteca fins a les 5.00 hores, i després continuava obert il·legalment com a fora-d'hores.

Escudé ha recordat que aquest desembre el consistori ha assumit la competència l'espai del Port Olímpic de la Generalitat: "Cap a l'abril hauria d'haver-hi un canvi substancial, però el que fem és no aturar-nos i continuar amb els procediments que ja s'havien començat".

"Fins que no faci el canvi de gestió al 100%, continuarem amb la persecució d'aquells establiments que no compleixin amb els requisits i amb la legalitat", ha sostingut.

TREBALLEN PER TANCAR UN ALTRE LOCAL

El regidor ha assegurat que hi ha un altre local al Port Olímpic que s'ha extralimitat en diverses ocasions i amb el qual "l'Ajuntament treballa en la mateixa direcció" que el que s'ha tancat aquest dilluns.

"El d'avui no és l'únic local que consta que hagi incomplert la norma, per la qual cosa en breu espero donar més bones notícies en aquest sentit", ha declarat.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Sant Joan Despí (Barcelona) decreta tres dies de dol per la dona assassinada

 3. 3

  Google comença a cobrar al Govern dels EUA per l'accés a les dades d'usuaris

 4. 4

  El TC demana a la Fiscalia que actuï contra Torrent per les propostes d'autodeterminació

 5. 5

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista