Publicat 13/09/2023 18:23

Barcelona organitza més d'una desena de competicions esportives per la Mercè

Archivo - Cursa de la Mercè 2018 de Barcelona
AJUNTAMENT DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat més d'una desena de competicions esportives per les festes de la Mercè amb una "àmplia programació esportiva per compartir i gaudir fent activitat saludable o seguint competicions internacionals", informa aquest dimecres en un comunicat.

Entre les activitats, destaquen la tradicional Cursa de la Mercè, que aquest diumenge arriba a la 45a edició amb 10 quilòmetres i més de 10.000 corredors, i començarà a les 8.30 hores a l'avinguda Reina Maria Cristina i recorrerà el centre de la ciutat.

La Jornada Inclusiva se celebrarà al passeig Lluís Companys el 23 de setembre; i la Festa del Fitnes "tornarà a omplir de música i de coreografies adaptades per a tothom" el Moll de la Fusta el diumenge 24.

A més a més, la ciutat acollirà altres esdeveniments esportius com el cinquè TICB Aigües Obertes-95 Travessia al Port de Barcelona, el 17 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral i el setè Aquatló CET10 Barcelona.

També se celebrarà l'Extreme Barcelona, el IV Torneig Internacional de la Mercè de Softball Sènior Masters, el 13 TICB de Futbol Sala Special Olympics-Federació ACELL, el 19è Trofeu Internacional de Ciclisme en Pista Ciutat de Barcelona-X Memorial Miquel Poblet i el Festival de CrossFit Inclusiu Wodcelona, entre d'altres.

Contador