Publicat 23/8/2020 11:46:53 +02:00CET

Barcelona millora aquest estiu 16 escoles amb pintura i revestiments interiors

Barcelona millora aquest estiu la pintura i els revestiments interiors de 16 escoles
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

Enguany s'inverteixen 2,6 milions per actuar en almenys 19 centres

BARCELONA, 23 ago. (EUROPA PRESS) -

El Consorci d'Educació de Barcelona està fent aquest estiu el manteniment i la millora de la pintura i els revestiments interiors de 16 centres educatius de la ciutat, informa l'Ajuntament de Barcelona aquest diumenge en un comunicat.

El programa té com a objectiu dignificar els edificis escolars com a equipaments públics importants per a la ciutat, i també busca establir uns paràmetres cromàtics concrets que s'apliquin a partir d'ara en tots els centres en què s'actuï.

Per aconseguir sensació d'amplitud i il·luminació s'ha proposat "una gamma cromàtica càlida, domèstica i tranquil·la que aporti confort i benestar" a cada centre, i les propostes es consensuen amb la direcció de les escoles.

Un equip tècnic ha fet el procediment que determina el model d'execució que s'utilitza segons la necessitat d'ús dels espais, l'època de l'any i els horaris de treball.

Els 16 centres en què s'actua aquest estiu són: Ramon Llull, Mossèn Jacint Verdaguer, Gayarre, Pegaso, Lavínia, Sagrada Família, La Farigola del Clot, Sant Joan de la Creu, Molí de Finestrelles, Antoni Brusi, La Caixa, Eulàlia Bota, Timbaler del Bruc, El Sagrer, La Ginesta i Miralletes.

El pressupost per a l'actuació d'enguany és de 2,6 milions d'euros, i tot aquest any s'haurà actuat en un mínim de 19 centres durant l'estiu i des d'octubre fins a desembre.

100 CENTRES MILLORATS DES DE 2016

Des de 2016, s'han invertit entre 2 i 3 milions d'euros anuals en aquest pla, que té com a objectiu millorar 191 equipaments educatius públics que són competència exclusiva de l'Ajuntament.

Fins al moment, s'han dignificat 100 centres educatius, beneficiant més de 33.500 alumnes i significant una inversió municipal de 10.602.288,16 euros.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 2. 2

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 3. 3

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 4. 4

  Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives a les nits per Santa Tecla

 5. 5

  ACTUALIZACIÓ:Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la seva parella amb el cotxe en un carrer de Girona