Publicat 7/7/2020 14:00:46 +02:00CET

Barcelona llançarà 200.000 bons per incentivar el consum cultural a la ciutat

El tinent d'alcalde de Cultura de Barcelona, Joan Subirats; el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni; i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 7 jul. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona posarà en circulació 200.000 bons per incentivar el consum cultural, a través del Bonus Cultura, amb el qual vol facilitar l'accés a la cultura a tota la ciutadania i també impulsar el sector empresarial i econòmic de les indústries creatives i culturals de la ciutat.

Ho han anunciat el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni; el tinent de Cultura, Joan Subirats; i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, aquest dimarts en una roda de premsa, en la qual han detallat que es posaran a la venda partir del 13 de juliol i seran vàlids fins el 31 de desembre per comprar en llibreries, cinemes, espectacles escènics i concerts.

El Bonus Cultura costarà 40 euros, tot i que l'usuari en pagarà 30 (més un euro de despeses de gestió) i els 10 restants aniran a càrrec de l'Ajuntament, i serà vàlid per a qualsevol compra als establiments adherits en la iniciativa.