Barcelona inicia el desmantellament del mercat de l'Abaceria per retirar l'amiant

Publicat 7/1/2020 15:49:16CET

BARCELONA, 7 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat aquest dimarts el desmantellament del mercat de l'Abaceria per retirar l'amiant i ha començat a muntar les bastides a les dues naus laterals del mercat.

El procediment de retirada de les plaques de fibrociment es farà en confinament, amb una bombolla que s'anirà instal·lant per parts, es retiraran les plaques del sostre de les naus laterals i el desmuntatge es farà en tres fases.

En la primera, s'aixecaran bastides al llarg de tota la façana de Travessera de Gràcia i al carrer Puigmartí, que es tancaran amb altres bastides que es col·locaran dins de l'estructura de la nau central a través de les finestres de les parets, i per damunt es confinaran amb una làmina de polipropilè.

A l'interior d'aquestes dues bombolles s'hi col·locaran uns sistemes d'extracció d'aire per evitar que les partícules de fibrociment puguin sortir a l'exterior: la primera que es desmuntarà serà la nau lateral de Travessera de Gràcia i la segona la del carrer Puigmartí.

En una tercera fase, es col·locaran bastides a les naus laterals fins a l'alçada de la nau central, per poder cobrir i confinar la nau principal, i un cop fet aquest confinament i la instal·lació dels depressors, es retiraran les plaques de fibrociment de la nau central en tres subfases.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

 3. 3

  Ferit de bala un camioner després d'enfrontar-se a un lladre a Vilanova de la Barca

 4. 4

  Troben el cos d'una nena de 5 anys en un hotel de Logronyo

 5. 5

  Barcelona promourà 80 activitats per orientar els joves sobre estudis postobligatoris

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista