Publicat 11/1/2020 13:20:12 +01:00CET

Barcelona inaugura un espai esportiu amb una pista d'atletisme al parc de la Campa

El recentment inaugurat espai ludicoesportiu amb una pista d'atletisme al parc de la Campa, al barri de la Vall d'Hebron de Barcelona.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 11 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha inaugurat aquest dissabte un espai ludicoesportiu amb una pista d'atletisme i més circuits d'esport al parc de la Campa, al barri de la Vall d'Hebron, ha informat el consistori en un comunicat.

La pista d'atletisme té dos recorreguts senyalitzats de 200 i 300 metres, a més de 100 metres per fer 'sprints', fruit d'unes reformes que "han permès recuperar l'espai i convertir-lo en una zona polivalent, accessible i oberta al veïnatge dels barris del voltant".

L'Ajuntament ha instal·lat dues fonts d'aigua potable, i noves cadires, papereres i bancs; a les àrees verdes, s'han substituït les espècies invasores per vegetació autòctona mediterrània.

També al districte d'Horta-Guinardó, aquest dissabte s'han presentat les millores en la gespa i els vestuaris del camp de rugbi i de futbol del complex esportiu municipal Teixonera Vall d'Hebron, on juguen els equips Químics Rugbi i la secció de rugbi del Futbol Club Barcelona.

Gràcies a aquestes reformes, que ha dut a terme la Fundació Marcet, el recinte ha quedat homologat als requisits exigits perquè es puguin jugar en el camp de rugbi partits d'alta competició.