Barcelona disminueix les subvencions destinades a extraescolars esportives

Publicat 10/12/2019 11:11:30CET
Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports
EUROPA PRESS

BARCELONA, 10 des. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha reduït el nombre de subvencions destinades a nens i joves d'entre 6 i 17 anys per a les extraescolars esportives: se n'han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l'any 2018, una disminució que és generalitzada a tots els districtes de la ciutat menys a l'Eixample, que presenta un increment del 5,82%.

Segons l'informe que el Govern municipal ha presentat aquest dimarts en la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, es manté el nivell de sol·licituds rebudes (16.592), encara que hi ha hagut una lleugera disminució pel que fa a les sol·licituds que es van rebre l'any anterior --17.903--.

Amb aquestes xifres, aquest any es pot cobrir el 100% de les sol·licituds que s'han rebut i s'incorporen totes les sol·licituds de les famílies amb ingressos anuals de 9.000 euros o menys per membre de la unitat familiar, a diferència del curs anterior, quan prop de 2.000 sol·licituds amb rendes d'entre 7.500 i 9.000 euros van quedar fora.

Com en anys anteriors, els cinc districtes en què s'atorguen una quantitat més gran de subvencions i més import són: Nou Barris, Sant Martí, Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sants-Montjuïc, i aquest any s'hi afegeix Ciutat Vella.

A més a més, en aquesta edició s'ha començat a recollir la informació de les ajudes en clau de gènere: el 36,30% de les ajudes atorgades correspon a noies, i el 63,70% a nois, unes dades que, segons indica l'ajuntament, permetran tenir més informació de la integració de les noies en la pràctica esportiva a Barcelona.

el més llegit

 1. 1

  Tallen la carretera d'accés a Sant Esteve de la Sarga (Lleida) per un despreniment

 2. 2

  Les rèpliques de quadres en alguns punts de Barcelona són d'entitats que defensen instal·lar l'Hermitage a la ciutat

 3. 3

  Reactiven la recerca dels tres despareguts a les Illes Balears després de la borrasca Gloria

 4. 4

  El Consell per la República convoca el 29 de febrer l'acte a Perpinyà

 5. 5

  El CAC, la Generalitat i la CCMA presenten una campanya per fomentar l'esport femení

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista