Barcelona celebra el festival Associa't a la Festa amb projeccions sobre l'associacionisme

Publicat 25/9/2019 14:44:47CET
Associa't a la Festa
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 25 set. (EUROPA PRESS) -

La quarta edició d'Associa't a la Festa, el festival d'associacions que se celebra durant La Mercè a la plaça Catalunya de Barcelona, ha incorporat com a novetat projeccions nocturnes sobre els valors de l'associacionisme.

En un comunicat, l'Ajuntament ha informat que el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, va visitar dissabte passat el certamen, que també ha inclòs els habituals espectacles i tallers.

Una altra novetat ha estat la passarel·la reivindicativa de costura comunitària, on els grups de costura comunitaris de dotze barris de Barcelona han presentat les col·leccions de roba i complements que han estat preparant durant tot l'any.

Els barris que hi han participat són Trinitat Vella, Roquetes, Bon Pastor, Sagrada Família, Porta, Sant Antoni, Gràcia, Baró de Viver, Verdum, La Verneda i La Pau, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

A més, aquesta edició també ha estrenat quatre itineraris temàtics que guiaran els assistents per la programació de l'esdeveniment: drets humans, interculturalitat, gènere i diversitat sexual, i justícia climàtica.