Publicat 14/12/2019 15:06:06 +01:00CET

Barcelona acaba la remodelació del carrer Carreras i Candi i els jardins de Magòria

Els jardins de Magòria després de la remodelació
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 14 des. (EUROPA PRESS) -

Barcelona ha acabat la remodelació del carrer Carreras i Candi i els jardins de Magòria, i ha guanyat, així, espai per als vianants, ha informat l'Ajuntament en un comunicat aquest dissabte.

El carrer Carreras i Candi, un dels eixos principals del barri, ha vist ampliades les seves voreres, que aconsegueixen ara un màxim de 3,25 metres, amb l'eliminació d'un carril de la calçada que estava dedicat a l'aparcament de vehicles.

En l'encreuament dels carrers Carreras i Candi i Bassegoda, on es troba una de les boques de l'estació de metro Badal, un tram del carrer s'ha fet amb plataforma única per prioritzar l'entrada i sortida del metro en detriment del pas de vehicles.

Les obres, que han comptat amb una inversió de 2,5 milions d'euros, permetran que aquest carrer compti amb una filera d'arbres, que fins ara no tenia, i que es plantaran quan s'acabi la tardor per garantir el seu bon arrelament.

JARDINS DE MAGÒRIA

La urbanització dels jardins de Magòria permetrà eliminar la barrera que separava el barri de la Bordeta de la Gran Via, i suposa el primer pas de la transformació de tot l'àmbit com un futur espai d'equipaments.

Les obres han durat nou mesos i han suposat una inversió d'un milió d'euros, cosa que ha permès generar un espai d'estada amb bancs, una trentena d'arbres i diverses zones d'estada amb bancs, cadires i bancs.