Publicat 5/11/2019 13:13:42 +01:00CET

Badalona estudiarà "cas per cas" el reallotjament definitiu dels veïns de l'edifici de la Salut

Instal·len dues grues per enderrocar l'edifici de Badalona desallotjat per aluminosi.
EUROPA PRESS

BADALONA (BARCELONA), 5 nov. (EUROPA PRESS) -

El quart tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Govern i Territori de Badalona (Barcelona), Rubén Guijarro, ha explicat que l'Ajuntament estudiarà "cas per cas" el reallotjament definitiu de les famílies afectades per l'enderrocament de l'edifici del barri de la Salut per greus afectacions d'aluminosi.

En declaracions a la premsa, ha dit que els veïns dels números 16, 14 i 11 del passatge de la Torre han estat acollits en pensions en règim de pensió completa i en aparthotels amb cuina per "garantir l'emergència habitacional".

Pel que fa a la resta de desallotjats, que pertanyen a edificis situats en el perímetre de seguretat per a l'enderrocament i que van marxar divendres passat de casa seva, "se'ls han ofert alternatives habitacionals mentre durin les obres d'enderrocament".

En relació amb els veïns de l'edifici que es derruirà, el número 16 del passatge de la Torre, Guijarro ha detallat que hi ha diferents casuístiques: "Hem de valorar cada cas perquè hi ha persones que són propietàries i d'altres són inquilines. Però l'Ajuntament garanteix l'ajuda durant els propers dies".

"Ara com ara tots els veïns estan resituats i tindran allotjament de manera permanent durant els propers dies, fins que serveis socials estudiï cas per cas i valori les necessitats de totes les famílies i la seva situació", ha assegurat el regidor.