Publicat 9/7/2020 14:49:17 +02:00CET

ATM compensa més de 40.000 títols de transport que no s'han utilitzat durant el confinament

El títol de transport multipersonal T-Familiar.
ATM - Archivo

BARCELONA, 9 jul. (EUROPA PRESS) -

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha compensat més de 40.000 títols de transport que no s'han utilitzat pel confinament de la pandèmia del coronavirus durant la primera setmana de la campanya de compensacions, que va començar l'1 de juliol.

En un comunicat aquest dijous, l'entitat pública ha afirmat que el formulari de la pàgina web COMPENSACIONS.ATM.CAT ha rebut més de 9.000 peticions que es processaran i valoraran en els propers dies.

ATM ha recordat que la compensació del títol de transport es pot fer de dues maneres: en el cas que l'abonament no s'hagi utilitzat després del 13 de març fins la data de caducitat es podran validar en una mateixa màquina d'accés.

D'altra banda, si la targeta s'ha utilitzat qualsevol dia del període d'estat d'alarma, els usuaris han de demanar la compensació mitjançant el formulari de la pàgina web.

L'organisme ha habilitat un número de telèfon per resoldre els dubtes dels usuaris respecte a les compensacions: 93 120 53 30, operatiu de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores.