Publicat 16/3/2020 11:52:47 +01:00CET

Arrenca el Quarentena Fest, un festival de música independent virtual per passar el confinament

Arrenca el Quarentena Fest, un festival de música independent virtual per passar el confinament
CUARENTENA FEST

BARCELONA, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

Més de 50 bandes oferiran concerts des de les seves cases a partir d'aquest dilluns i a través de Youtube en el marc del Quarentena Fest, un festival que cerca "fer més suportable l'estat de confinament responsable imposat per les autoritats espanyoles" a causa del coronavirus.

Així ho han anunciat aquest 16 de març els seus impulsors en un comunicat, en el qual han recordat que el coronavirus ha suposat la cancel·lació de centenars de concerts i esdeveniments culturals a Espanya i l'estranger i han manifestat que el festival cerca intentar que "la música no pari i arribi al màxim de llars".

"Quarentena Fest neix com una plataforma lúdica, de creació positiva, però pretén també ser un espai de visibilización davant el desastre econòmic que, per a un sector precari que està sempre en la corda fluixa, suposa", han assegurat.

El festival, que en els últims dies s'ha desenvolupat com un projecte pilot a Instagram, podrà gaudir-se fins al divendres 27 de març a través dels canals de cada banda en Youtube i de forma conjunta a Tumblr.

Participen a la iniciativa diversos segells discogràfics i artistes espanyols i argentins, entre els quals destaquen Carlota, Papà Topo, El Petit de Cal Eril, Cuchillas, Lashormigas, Píxel de Stael, Valdivia y The Crab Apples.

Contador